tisdag 9 december 2008

På marknad...


Helgen som gick var det Julmarknad i Värnamo. Närmare bestämt i den vackra Apladalen.
Vi var där tillsammans förra året för att sälja fästmöns varor, svärföräldrarna var också med och sålde sina träsaker. Då var det hur kul som helst - folk log och skrattade och köpte saker hela tiden.

Så det var med stor förväntan vi pysslade ända in i det sista på lördagen.
Tidigt söndag morgon packade vi bilen full och åkte ner för att installera oss i ett gammalt skomakar-torp (i mitten på bilden). Minusgrader till trots packade vi upp allt, tände en mysig brasa (som inte gjorde mycket nytta) och började försäljningen.

Men - man ska tydligen inte ha för höga förväntningar på något. Folk var sura, de kastade en snabb blick på sakerna och gick vidare. Alla mina försök till charmoffensiv föll platt till marken. Så det blev inte mycket till försäljning!

Bara att packa ihop och skynda sig till Borås där bonusdottern skulle vara med i Luciaspelet. Det var en härlig stund - och dessutom sjöng hon solo för första gången! Vi har peppat henne, och nu bar det frukt :-)

Så det blev ändå en bra dag - ömsom vin och ömsom vatten brukar ju de gamla säga, och det stämmer allt som oftast.

PiP från Flod...

1 kommentar:

Anonym sa...

du har rätt om trycket på tröjan.. den är nu borttagen.. fick dåligt samvete.. tack för att du finns och rättar mig.. ! :)


HUR MÅNGA HAR VARIT HÄR?

............................
HUR MÅNGA ÄR ONLINE?